Project omschrijving

XPark zet parkeren op zijn kop

Parkeerterreinen en parkeergarages er is altijd wel wat mee. Of te weinig plek, of  juist teveel plek, of een slagboom die het niet doet. Geeft parkeren op jouw locatie ook altijd gedoe? Dan kun je het vanaf nu oplossen met XPark. Xpark werkt zonder tickets, zonder pasjes en zonder druppels. Eindelijk, maar hoe dan? Met kentekenherkenning en slimme software. Daarmee lost XPark al die parkeerproblemen op en zet je ook nog eens lege plekken om in een volle portemonnee. Met XPark haal jij dus alles uit jouw parkeerlocatie. XPark parkeren opgelost. Met XPark zet je parkeren op zijn kop!

XPark claimt parkeerplekken Amsterdam

Waarschijnlijk ben jij ze ook tegengekomen in Amsterdam. Parkeerplekken gereserveerd voor XPark. Niet alleen in parkeervakken maar ook op de stoep of voor jouw parkeerterrein. Grote oranje vakken. XPark, parkeren opgelost! Deze extra parkeervakken gemaakt van krijtspray verdwijnen natuurlijk weer, maar jij hebt de kans om jouw plekken om te zetten in die van XPark. Zo maak je van jouw parkeerterrein een verdienmodel.

De XPark challenge

Heb je de krijtsjablonen gemist dan moet je wel de XPark challenge zijn tegengekomen. Een parade door de stad van XPark auto’s op zoek naar een geschikte parkeerlocatie. Van Zuidoost naar het centrum van Amsterdam op zoek naar een goede parkeerplek. Gelukkig wisten wij een plek in Amsterdam waar je zo 12 auto’s kan parkeren. Natuurlijk met behulp van de parkeerapp van XPark.

Wil jij weten hoe het werkt ga dan naar xpark.nl!