Project omschrijving

De vijf vuistregels voor onze veiligheid

juni 2019 heeft van Velsen nieuwe veiligheids- en gedragsregels opgesteld. De vijf vuistregels. Dat is inmiddels alweer een tijdje gelden. Regels zijn in de loop der tijd (misschien) weggezakt bij medewerkers. Terwijl het nauwgezet naleven van de regels een voorwaarde is voor succes. Regels is een werkwoord. Bovendien streeft van Velzen naar 0 ongevallen. Daarom is het tijd voor een update.

Het concept

De ‘Vijf Vuistregels voor Veilig werken is een krachtig en eenduidig concept. Gemakkelijk te begrijpen en passend bij de doelgroep. Dat wordt benadrukt  met een beeldconcept dat heel dicht op de boodschap zit, met een hoofdrol voor twee handen. Ze praten, lopen, steken vingers omhoog en geven een high five. Helder en onderscheidend.

Animatie

Hoe hou je de aandacht vast van je medewerkers over een onderwerp dat wel belangrijk is, maar niet direct super boeiend. Juist je maakt een leuke animatie. Met de inzet van handkunstenaar Lèjo is deze animatie tot stand gekomen. De handen geven de vijf vuistregels weer die belangrijk zijn om je werk veilig en verantwoord te kunnen uitvoeren bij Van Velsen wegmarkeringen.

Niet alle beelden zijn via animatie tot stand gekomen, maar er zijn ook op locatie filmopnames gemaakt om de intro en outro van de animatie vast te leggen. Deze opnames en de animatie zijn tot stand gekomen in samenwerking en in opdracht van creatief bureau Zeal.

Van Velsen wegmarkering

Waar je ook bent, ons werk kom je overal tegen. Op wegen, fietspaden, parkeerplaatsen, perrons, sportterreinen en zelfs op luchthaven Schiphol zijn de lijnen, pijlen, strepen en vlakken aangebracht door de specialistische machines van Van Velsen Reflectielijnen. Dé marktleider op het gebied van wegmarkeringen met maar liefst 85 jaar ervaring. Wil je meer over ons werk weten kijk dan eens op onze website Van Velsen reflectielijnen