Project omschrijving

URBIRUN HARDLOPEN IN JE EIGEN WERELDSTAD

De audio app van izi.Travel is een open en gratis platform waarop duizenden wereldwijde multimedia audiotours worden aangeboden. De meertalige audio app bevat nu ook de Urbirun city app. Met deze Urbirun city app kun je al joggend de highlights van tenminste dertig wereldsteden verkennen. Met de supermooie stad Londen zijn we begonnen en inmiddels ligt de rest van de wereld aan je voeten.

Alles wat je nodig hebt is je smartphone, GPS, je oordopjes, de gratis app en je bent helemaal klaar om te gaan. Op basis van je GPS-locatie krijg je aanwijzingen over de te volgen route en wat er op die route allemaal te zien is. Bekijk hier de Londen audiotour: http://izi.travel/nl/176f-urbirun-london-highlights/en . Deze route leidt je langs de 27 highlights van London. Het is alsof je aan het joggen bent met een local die je alle interessante plekken van Londen laat zien.

De gratis izi.Travel app heeft overal in de wereld running audio tours dus of je nu in Berlijn, Parijs of New York bent de Urbirun audiotour brengt je van high light naar high light. Waar je ook bent met de Urbirun audio app ben je fit, goed geïnformeerd en altijd klaar voor meer. Travel the globe and run the city.

Naast de Urbirun audiotour heeft izi.Travel nog veel meer verschillende audiotours. Voor meer informatie bezoek de website van izi.Travel; http://izi.travel/nl