Project omschrijving

FEYENOORD FELICITEERT QURRENT MET BEHAALDE TITEL

Qurrent is uitgeroepen tot de aller-, allergroenste energieleverancier van Nederland. Met het behalen van deze titel wilde Feyenoord zijn shirtsponsor in het zonnetje zetten. De campagne werd afgetrapt met een mediacampagne op radio, in  verschillende dagbladen en online met een bannercampagne. Op de verschillende socials werden de felicitaties gedeeld, maar ook offline werd de boodschap gedeeld met de mensen uit Rotterdam.

Offline campagnes

De offline campagne startte in alle vroegte met het ophangen van een groot felicitatiespandoek over de A20 bij Rotterdam. Vervolgens werd de campagne voortgezet met het plaatsen van grote reverse graffiti sjablonen. Deze werden onder andere geplaatst bij Eneco, Greenchoice, De Kuip, De Erasmusbrug, Hotel New York, De Coolsingel en de Witte de Withstraat. Ten slotte werd de campagnedag afgesloten met een meerkleurige laserprojectie op de Erasmusbrug.

Duurzaam

Alle campagnes zijn zo duurzaam mogelijk uitgevoerd en ook dit jaar gaan we verder met verduurzaming. Wat dacht je van een Kuip op volledig duurzame groene stroom. Meer weten: kijk op http://www.qurrent.nl/allergroenste