Project omschrijving

AJAX MIDDENVELDER JAAR LANG AMBASSADRICE ORANGEGAS

OrangeGas heeft één van de Europees kampioenen voetbal vastgelegd om een jaar lang ambassadrice voor hun merk te zijn. De nieuwe ambassadrice voor dit milieuvriendelijke brandstofmerk is Ajax middenvelder Desiree van Lunteren geworden. De voetbalster van Ajax ontvangt een jaar lang gratis rijden in een milieuvriendelijke Volkswagen Polo. Deze auto rijdt op het groene gas van OrangeGas. Dit is één van de milieuvriendelijke brandstoffen waarmee zij werken.

Desiree van Lunteren

Samen met Desiree is OrangeGas op zoek gegaan naar waar en hoe het voor haar allemaal is begonnen. Met veel inzet, passie en vol dromen is zij van amateurclub Almere uitgegroeid tot een topvoetbalster met een internationale carrière en is zij inmiddels één van de Oranje leeuwinnen.Samen met de andere speelsters van het Nederlands elftal is zij Europees kampioen geworden en nu willen zij de wereld veroveren.

OrangeGas

En dit is nou precies wat OrangeGas ook wilt. Met dezelfde passie, inzet, dromen en liefde voor het milieu worden automobilisten aangespoord om over te stappen op het groene gas of één van de andere duurzame brandstoffen. Steeds meer tankstations in Nederland beschikken hierover en in Nederland heeft OrangeGas inmiddels landelijke dekking. Nu zijn België en Duitsland aan de beurt. Wil je meer weten over OrangeGas bekijk dan bovenstaand filmpje of ga naar http://www.orangegas.nl.