Project omschrijving

Festivalsfeer in Haarlem met het Haarlemse Herfst Festival

Bezoek de stad in festivalsfeer tijdens het Haarlemse Herfst Festival en vind jouw favoriete wintertrui met korting. Eet een smaakvolle pompoensoep, drink een heerlijk bokbiertje en struin de gezellige winkelstraatjes van Haarlem. Pop-up optredens en kunstopstellingen worden georganiseerd op straat in met kunst versierde pop-up podia. Of misschien bij slecht weer zelfs in een winkel of kerk (waarbij de juiste sfeer een zitzitconcert) kan worden georganiseerd.

Deze gezelligheid vind je in de Haarlemse binnenstad gedurende de maand oktober met zoals gezegd pop-up optredens van verschillende artiesten in de leuke winkelstraatjes van Haarlem. Elke woensdag en zaterdag vinden er muzikale optredens plaats van lokale talentvolle muzikanten. De optredens zijn op de doorloop locaties van de Haarlemse binnenstad, zoals de Houtstraat, de Anegang, Proveniersplein en de Barteljorisstraat.

De favoriete top drie op Haarlem105

Elke zaterdag van de maand besteed Haarlem105 aandacht aan dit leuke en gezellige festival. Haarlemse ondernemers kunnen hun favoriete top drie doorgeven aan Haarlem 105 en zo ook even reclame maken voor hun eigen winkel. Daarnaast zijn ook de optredende artiesten op zaterdag even live aanwezig op de zender. Zij zijn door de reporter van radio 105 geïnterviewd, waarna zij hun eigen favoriete song of nieuwe single aankondigen.

Haarlemse favorieten online te beluisteren op eigen play list

Ga naar haarlemseherfstfestival.nl en kijk eens naar de leuke play list samengesteld door de Haarlemse retailondernemers en vind hier ook de speellijst terug met de favoriete songs van de optredende artiesten. Wil je nog meer weten over dit superleuke evenement kijk dan ook nog even de YouTube filmpjes terug van Haarlem105 volle met leuke interviews, anekdotes en natuurlijk live muziek youtube.com/haarlemseherfstfestival.nl.