Project omschrijving

Johnny’s mobiele burgerbar

De opening van Johnny’s Burgerbar in Utrecht, Tilburg en Roosendaal werden zowel online als offline gepromoot. Met de inzet van de mobiele burgerbar bakfiets werd tijdens de openingsdagen op een opvallende manier de aandacht getrokken van het publiek. De promotiebakfiets reed rond in het verzorgingsgebied van Johnny’s Burgerbar. Het promotieteam deelde als openingsactie vouchers uit, waarmee je tussen 15.00 en 17.00 uur een gratis Johnny Burger kon komen eten. De vouchers vlogen uit de handen van het promotieteam wat zorgde voor lange rijen voor de filialen van Johnny’s Burgerbar. Wat je noemt een vliegende start.
Mocht je de campagne gemist hebben, maar ben je toch nieuwsgierig naar de verschillende burgers van Johnny’s? Niet getreurd, maar kijk voor een Johnny’s bij jou in de buurt op http://www.johnnys.nl

Promotiebakfiets Johnny’s Burger Bar

Door de promobike helemaal in de kleuren en uiting van Johnny’s burgerbar te brengen en deze te laten rondrijden als een mobiele burgerbar trok deze promotie veel aandacht. De promobike reed rond in de verzorgingsgebieden van de verschillende vestigingen. Door regelmatig stil te staan op strategische locaties konden voorbijgangers de nieuwe Johnny’s niet over het hoofd zien. Het leek wel alsof de bakfiets zo overgekomen was uit Central Park.

Johnny’s Burger Bar promotieteam

Bij elke nieuwe vestiging van Johnny’s Burger Bar werden door het promotieteam vouchers uitgedeeld. Met deze voucher kon gedurende een beperkte tijdsperiode een gratis burger naar keuze worden afgehaald bij het nieuwe filiaal. De vouchers waren niet aan te slepen en de rijen voor de deur werden langer en langer. Iedereen heeft uiteindelijk zijn burger gekregen. Het was het wachten waard, wat een topburger!