Project omschrijving

Jaarmarkt prijzenfestival

Dit jaar is de Jaarmarkt in Leiderdorp van de Laan van Berendrecht doorgetrokken naar het overdekte winkelcentrum Winkelhof. Een overdekte markt waarin elke winkelier zijn eigen marktkraam vulde met eigen leuke aanbiedingen. In de weken voorafgaand aan de markt kregen bezoekers van het winkelcentrum kortingsbandjes bij elke aankoop die in het winkelcentrum werd gedaan, Gele, groene en rode polsbandjes konden worden gespaard. Bij inlevering van de bandjes bij de marktkramen op de Jaarmarkt kon met extra korting worden geshopt. Van gele standaardkorting tot de rode megakorting. Behalve dat de polsbandjes goed waren voor mooie kortingen bevatte het polsbandje ook een code; Istanbul. De stad Istanbul herbergt één van de grootste overdekte markten in de wereld, De Grand Bazaar. Door de code in te vullen op de website maakte elke deelnemer kans op te gekke prijzen, waaronder dus de hoofdprijs een weekend naar Istanbul voor twee personen.

Sterre Koning

De bezoekers van de overdekte Jaarmarkt werden verrast met een bezoek van Sterre Koning. Deze YouTube ster, zangeres en vlogster was een uur aanwezig voor een echte meet and greet. Fans konden uitgebreid met haar op de foto en ontvingen een handtekening van deze veelzijdige jongedame. De hoofdprijs, het weekendje weg naar Istanbul, reikte Sterre Koning onder grote belangstelling uit. De overige prijzen deelde de aanwezige presentator Kees Rutgers uit. Na de prijsuitreiking vertelde Kees Rutgers aan het winkelend publiek de nieuwste en beste marktaanbiedingen die in het winkelcentrum te vinden waren. De aanbiedingen zijn gedurende een uur omgeroepen afgewisseld met muziek bestaande uit lekkere Hollandse hits. Zo werden zowel de bezoekers als de ondernemer eens goed in het zonnetje gezet.

Wesley Klein

Als klap op de vuurpijl verzorgde Wesley Klein een heerlijk slotstuk op de overdekte Jaarmarkt in Winkelhof door een live optreden te verzorgen in het winkelcentrum. Gedurende ruim een half uur zong hij zijn grootste hits, maar hij bracht ook zijn nieuwste singel ten gehore. Een heerlijke meezinger die al snel door het massaal aanwezige publiek werd opgepikt. Nadat de laatste tonen wegstierven door Winkelhof was er voor de bezoeker van de Jaarmarkt nog net even tijd om de allerlaatste marktkoopjes te scoren en het feest verder buiten voort te zetten op het Winkelhofplein waar het muziekspektakel verder ging met een optreden van o.a. Ruth Jacott.