Project omschrijving

Take the active option

Het ERS congres werd dit jaar georganiseerd in de RAI Amsterdam. Gedurende dit meerdaagse congres waren er evenementen op de DAM en het Beursplein. Hier konden bezoekers en niet bezoekers van de beurs zich laten informeren over wat de longen eigenlijk allemaal voor je doen. Verscheidene longtesten werden uitgevoerd door gerenommeerde longspecialisten uit heel Europa. Na bezoek ontving elke deelnemer een sport t-shirt met de congresslogan: Take the Active Option.

Amsterdam fiets- en wandelhoofdstad van Europa

Pijlers van gezonde longen zijn onder andere schone lucht en bewegen. Om deze begrippen kracht bij te zetten zijn er mooie wandel- en fietsroutes uitgezet door de stad met een goede luchtkwaliteit. De routes werden door het guerrilla promotieteam gemarkeerd met fietshangers, zadelhoesjes en straatstickers. Daarnaast werden er opvallende gele guerrilla campagneproducten verspreid rondom de evenementlocaties Beursplein en de Dam, bij de hotels in de stad en bij verschillende nieuwsorganisaties.

Het congres kende een recordaantal bezoekers en overtrof elke verwachting. De stad Amsterdam was voor een paar dagen de fiets- en wandelstad van Europa en kleurde guerrilla yellow.