Project omschrijving

Nieuwe Biesieklette geopend in hartje centrum Den Haag

Gemeente Den Haag is al jaren actief met het stimuleren van fietsen in en naar de stad. Met de campagne Den Haag fietst is de gemeente succesvol. Alleen nu er veel fietsers naar de stad komen is er behoefte aan veilige en gratis stalling van de fiets. Met de komst van Biesieklettes in de binnenstad is de beveiligde stalling voor je fiets gerealiseerd. Veel van deze fietsenstallingen zijn gevestigd in en rond het centrum van Den haag. Parkeer je fiets gratis & bewaakt in een biesieklette en wandel verder naar jouw favoriete winkel of cafeetje.

Grondmarkeringen zorgen voor betere vindbaarheid Biesieklette

De Biesieklette is een groot succes, maar nog niet iedereen weet de fietsenstalling voor zijn locatie goed te vinden. Met de inzet van grondmarkeringen is hier wat aangedaan. Door een route te plaatsen van grondbewijzering of door bij de betreffende fietsenstalling belijning te plaatsen ontstaat een duidelijke route naar de betreffende fietsenstalling.

Biesieklette vaak ook een servicepunt

Bij veel Biesieklettes kun je niet alleen gratis en bewaakt je fiets stallen, maar er is ook vaak een servicepunt in gevestigd. Dit kan zijn voor kleine reparaties aan je fiets, maar ook een pakketservice voor de buurt. Hiermee heeft Biesieklette voor zichzelf een multifunctionele hub gecreëerd. Wil je meer weten over alle mogelijkheden kijk dan ook eens bij ons andere project de sterfietsroute Den Haag fietst.