Project omschrijving

ART is there

Art Rotterdam Week verandert de stad in een walhalla voor liefhebbers van kunst, design en architectuur.”
Gedurende de hele week bruist Rotterdam met speciale openingen, tentoonstellingen in de musea en kunstinstellingen, beurzen, lezingen, rondleidingen, performances, debatten, pop-up shows, festivals en muzikale events. Om het evenement goed onder de aandacht te brengen en de bezoekers de weg te wijzen naar de verschillende locaties in de stad zijn er routes van krijtsjablonen geplaatst, vlaggen neergezet om de stops voor de pendelbussen aan te geven, maar ook zijn er advertorials door de stad heen geplaatst op de bekende peperbussen, in de posterframes langs de weg en roltrapreclame op het Centraal Station van Rotterdam.

Krijtsjablonen wijzen bezoekers ART Rotterdam de weg

Gedurende twee dagen zijn de teams van paint it yellow met het sjabloon van “ART Rotterdam is there” in de weer geweest om alle routes te plaatsen. Van Noord tot de Kop van Zuid zijn de sjablonen geplaatst. De uitingen zijn gezet met behulp van milieuvriendelijk en duurzaam krijt. De uitingen vervagen door de tijd heen onder invloed van verkeers- en weersinvloeden. De opvallende gele kleur en de richting van de pijl zorgde ervoor dat de bezoeker de locatie niet kon missen.

ART Rotterdam vlaggenparade stormachtig succes

Om de op- en uitstapplaatsen voor de bezoekers duidelijk te maken en tegelijk een mooie uitstraling te creëren zijn er mobiele vlaggenmasten geplaatst door de stad heen. Van verre goed te zien en een goed richtpunt voor de wandelroute. Helaas moesten de vlaggen vanwege de storm op de laatste dag worden verwijderd, maar ART Rotterdam was weer een stormachtig succes.