Project omschrijving

Allbirds nu ook in Amsterdam

Allbirds is nu ook in Amsterdam gevestigd in één van de negen straatjes, namelijk Hartenstraat 15. De schoenen van Allbirds onderscheiden zich doordat deze bijna volledig duurzaam geproduceerd worden. Materialen die worden gebruikt zijn onder andere merinowol en eucalyptus. Het productieproces wordt ook scherp in de gaten gehouden. Productie vindt plaats op basis van regeneratieve landbouw, hernieuwbare materialen en klimaatcompensatie

Plant tower campagne

Om bezoekers van Amsterdam bekend te maken met de nieuwe schoenenwinkel van Allbirds zijn op strategische en drukbezochte locaties in de stad leuke plant towers neergezet. De torens zijn gemaakt van gerecycled hout en ingericht met allerlei duurzame plantjes die CO2 omzetten in zuurstof. De plantjes staan voor het duurzame karakter van de schoenen en zij werden uitgedeeld aan geïnteresseerde voorbijgangers door onze promotors.

Duurzame verpakking

Uiteraard staat deze guerrilla campagne in het teken van duurzaamheid en zijn de plantjes dan ook duurzaam verpakt. De verpakking diende ook als plattegrond van Amsterdam. Op de kaart stonden allerlei leuke insider tips om naartoe te gaan. Natuurlijk mocht hierop de nieuwe Allbirds winkel niet ontbreken. Loop eens binnen in de winkel in Amsterdam waar het unieke karakter van de 9 Straatjes en het unieke gebruik van natuurlijke materialen elkaar ontmoeten. Of kijk eens op allbirds.eu en shop je te gekke sneakers online!