Project omschrijving

Hij komt , hij komt….

De eerste winkel van Action werd opgericht in Enkhuizen en al snel volgde er uitbreiding in Noord-Holland naar ook een winkel in Zaandam. Het haakje naar de officiële intocht van Sinterklaas in Zaandijk was dan ook snel gemaakt. Om dit kinderfeest extra kleur te geven en de goede Sint een beetje op weg te helpen naar een goed adresje voor zijn lange verlanglijst zijn er tijdens de intocht Sinterklaas mijters uitgedeeld door het promotieteam.

2.500 mijters

In alle vroegte verzamelde het Sinterklaas campagneteam bij de molens van Zaandijk. De Action shoppers werden volgeladen met de Action mijters. Deze mijters waren voorzien van plak strips, zodat de mijter op elke kinderhoofdje paste. Op elke hoek van de straat konden de kinderen een mijter in ontvangst nemen. Ter plekke werden de mijters in elkaar gezet en de kinderen zetten de mijter direct op hun hoofd in afwachting op de aankomst van de Sint.

Wat een Action!

De actie was echt een overweldigend succes. Met Action tassen vol Sinterklaas mijters liepen de campagnemedewerkers af en aan om alle jeugdige Sinterklaas fans van een mijter te voorzien. De mijter was voor de kinderen een leuke gadget in aanloop naar het grote Sinterklaasfeest toe. En de Sint? Die heeft er weer een hoop hulp Sinten bij, maar bovenal heeft hij de hint begrepen.  Wat een Action!