Project omschrijving

C.J. TUDOR – DE KRIJTMAN

In vijf Nederlandse steden verschenen de afgelopen week grote krijtsjablonen van een poppetje getekend aan een galg. De uiting dook op rondom boekwinkels, bij stations en centrale stadspleinen. Het blijkt niet om een grap te gaan, maar een promotiestunt voor de nieuwe thriller De Krijtman. Dit boek is geschreven door C. J. Tudor en gepubliceerd door uitgeverij A.W. Bruna.  Tudor maakt haar debuut met deze zenuwslopende thriller.

Het verhaal gaat over Eddie en zijn vrienden die met elkaar communiceren via geheime krijtboodschappen. Via een mysterieuze krijtboodschap vinden Eddie en zijn vrienden op een dag een lijk in het bos. Dertig jaar later is de moord en het verschijnen van de krijttekeningen nog steeds niet opgelost. In al die jaren werden ze het nooit eens over het precieze begin. Was het toen we voor het eerst de krijtmannetjes tekenden, of toen ze opeens uit zichzelf verschenen? Was het dat afschuwelijke ongeluk? Of toen ze het eerste lichaam vonden.

De Krijtman ligt nu in de boekwinkel en voor meer informatie bezoek de internetsite http://www.awbruna.nl , volg @AWBruna op Twitter of bezoek de Facebook-pagina AWBrunaUitgevers.